En mysig återträff – fotografering av Kevin

Jag känner alltid ett lyckorus när människor hör av sig till mig med förfrågning om fotografering. Fantastiskt roligt att lära känna nya människor som faktiskt tagit sig tid att titta på min hemsida, tänkt igenom och bestämt sig för att höra av sig till mig.

För några veckor sedan fick jag en förfrågan från Emelie. Vi gick i skolan tillsammans och har, liksom många andra, inte träffats på flera år. I lördags var det dags att fotografera Emilies och Jonas lille Kevin. Vilken goding! Han var så nöjd och skrattade gott när pappa J pratade med honom. Kevin tyckte dessutom om att ligga på mage – långa stunder!

Bilderna är nu klara för leverans och jag hoppas E och J blir nöjda! Tack att ni kom hit och förgyllde helgen ♥

IMG_4277

IMG_4116 IMG_4164 IMG_4386 IMG_4428 IMG_4871 IMG_4968 IMG_5148

mail