Rimforsa Strand

R10 R11 R12 R01 R02 R03 R04 R05 R06 R08 R09 R17 R19 R20 R24 R21 R22 R23 R25 R26 R27 R18För några år sedan var jag student i de småländska skogarna. Vid ett flertal tillfällen fick vi möjlighet att lyssna på duktiga föreläsare. Vissa av dem glömmer man aldrig – Veronica Eriksson på Rimforsa Strand. En fantastisk talare! Hon inspirerar och motiverar, vägleder och har en enorm drivkraft. Efter hennes första föreläsning, hade jag som mål att någon gång under studietiden vara där på praktik. Jag lyckades med det och fick lära mig mycket under de veckorna! Hon är en förebild och den där storasystern man alltid drömt om att ha ♥

Lyckan var total när Veronica höll ett fint tal på vårt bröllop, inte ett öga torrt!

Förra veckan träffades vi med våra familjer. Vi bodde i ett fint dubbelrum på Rimforsa Strand med utsikt över Åsunden. På sängbordet låg deras egna kokbok med goda recept. Det var ett kärt återseende med många härliga människor. Rekommenderar er varmt att besöka det här fina stället!

Frank, Molly och Wilmer sprang runt och lekte, busade och åt kakor medan vi andra hade massa saker att prata ikapp. Tack fina ni, vi ses snart igen! 

 

mail