Wilmers 5-årskalas

Baka, laga mat och ordna kalas är några av mina stora intressen – utöver fotograferingen. Förra helgen fick Wilmer äntligen ha sitt efterlängtade 5-årskalas med många av hans vänner. De flesta var faktiskt där och firade honom och det blev bara ett par bortfall. Vi befann oss cirka tio mil från Karlstad, nämligen i Tössestugan utanför Åmål, som Wilmer och Minelles mormor äger och driver. När jag och Johan satt och planerade inför den här dagen bestämde vi oss för att både barn och föräldrar var välkomna. Det blev en heldag och de sista gästerna åkte hem vid midnatt ♥

 

Wilmer önskade sig en ”Maui-tårta” och temat för kalaset blev därför Maui/Vaiana. Det mesta av dekorationerna köpte jag på My Perfect Day men Linda hjälpte mig att hitta tallrikarna på Netto som passade bra in på temat med palmerna. Johan grillade hamburgare ute på altanen och sedan åt vi tårta och bakverk som jag hade förberett dagarna innan kalaset. Vattenmelon, ananas salta pinnar, chokladpengar, majskrokar, chips, godis, kakor var några av sakerna som vi bjöd på.

 

Mormor kom även på den roliga idén att hyra en björndräkt. Björnen dansade och lekte med alla barn och det var verkligen en höjdpunkt på lördagen. Tack till alla som gjorde den här lördagen till ett fint minne både för oss och Wilmer ♥

 

 

mail