Att värdesätta familjetiden

Jag har, tillsammans med mina två killar, tillbringat några dagar i södra Sverige – Skåne. Det har varit underbara dagar och jag har laddat batterierna med allt som komma skall de närmaste månaderna. Tokig som jag är i vår tvåårige son, så njuter jag av varje liten stund jag kan dela med honom. Att läsa en bok, måla, dansa, skratta och hålla handen är bara några av alla saker som jag älskar med att få vara ”mamma”.

Familjen har alltid betytt väldigt mycket för mig oavsett ålder. Nu när jag har min egna familj har jag lärt mig vad som är viktigt här i livet. De senaste dagarna har en liten blond kille med blåa ögon, tittat djupt in i sin mammas ögon och sagt ”älskar mamma”. Då är det inte lätt att hålla borta glädjetårarna 

IMG_1473 IMG_1408 IMG_1490 IMG_1649 IMG_1643 IMG_1596

mail