Att tänka en extra gång

Häromdagen spenderade jag en heldag i Linköping med många fina kollegor från övriga delar av Sverige. En lärorik och intressant dag! Jag och några kollegor samåkte från Karlstad. På hemvägen märker vi att bilen framför kör väldigt konstigt – kan inte fokusera på att ligga rätt i körbanan och är nära att köra in i vägräcket flera gånger. Vi beslutar oss ganska fort för att ringa polisen. Dagen därpå kunde vi läsa i tidningen att polisen stoppade föraren och mycket riktigt var personen påverkad.

Många tankar snurrar i huvudet. Vad hade hänt om vi inte ringt? Vi kan i alla fall konstatera att vi troligtvis räddade liv. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det här. Jag kramade om W extra hårt ♥ 

Var rädda om er!

mall-collage-hemsida002 IMG_7975 mall-collage-hemsida0003 IMG_8440 IMG_8500 mall-collage-hemsida

mail