En heldag på Dömle Herrgård

För snart en månad sedan träffades jag och 14 andra bloggmammor på Dömle Herrgård för att tillbringa en heldag tillsammans. Det var Linda och Therese som ordnat ett härligt event där vi alla fick möjlighet att lära känna varandra. Det blev helt klart en dag ”mellan dröm och verklighet” – som också var deras inledningsord till detta event.

Vi välkomnades inne i salongen där det bjöds på skinksmörgås. Därefter fick en rundvandring av försäljningschefen Malin. En underbar kvinna med många järn i elden som efter rundvandringen hade ett yogapass med oss. Sedan var det hög tid för oss att hoppa i utomhusjacuzzin. Perfekt avslut innan det var dags att göra oss iordning inför tävlingar och julbord.

Vi blev tilldelade fantastiska goodiebags med många fina produkter. (kommer ett inlägg om innehållet i goodiebagsen) Det blev även lite tävlingar och vi vann ytterligare fina produkter!

Julbordet smakade otroligt gott och vi hade så mysigt. Sedan gick vi upp en våning för att avnjuta dessertbordet. Mycket skratt och roliga samtalsämnen. En dag jag kommer leva länge på! Jag kan varmt rekommendera att besöka den här vackra herrgården och miljön runtomkring. Håll utkik på hemsidan www.domle.se för att se vilka evenemang som dyker upp!

Stort tack till Linda och Therese som anordnat detta! Tack till Malin och Dömle Herrgård!

 

d1 d2 d3 d7 d4 d6 d8 d9 d14 d10 d12 d11 d13 d15 d16

mail