En trygghet att ha varandra

God kväll på er!

”Som ett gift gammalt par”, ”Som en bror och syster” – Kärt barn har många namn säger man och det här är bara två exempel på vad de här två godingarna får höra. Från första inskolningsdagen har de hängt ihop. Inne- som utomhus. Nämner vi namnet Olivia dansar Wilmer lyckodansen, hoppar, skrattar – ja, allt för att visa sin glädje att han ska få träffa sin goa kompis.

Emellanåt är det det en lucka i kalendern, en ledig dag. I söndags var en sådan och vi tog med oss Olivia och hennes mamma och pappa till Mariebergsskogen för att grilla korv och titta på alla djur. Underbart att höra dem gå runt och prata och ropa på varandra. Nu ser vi fram emot en minisemester tillsammans under våren! Tack för en härlig söndag!


IMG_8492 copy- OW1 IMG_8513 copy- OW3 OW2 OW5 IMG_8308 copy- IMG_8364 copy- IMG_8391 copy- IMG_8481 copy- IMG_8484 copy- IMG_8640 copy- IMG_8738 copy-

mail