Lena & Git

Äntligen är det officiellt att lägga ut bilder från en fantastisk lördag i slutet av augusti när Lena och Git sa ja till varandra. Bilderna skulle nämligen först publiceras i tidningen ”M Magasin” och nu finns tidningen ute i butik för den som vill läsa om Lena och Gits kärlek till varandra. Jag har väldigt många bilder jag vill dela med mig av och därför kommer publicera dem i olika blogginlägg och här börjar jag med själva vigseln.

En vigsel som alla skulle få uppleva i verkligheten. En vigsel fylld av sång och musik där tårarna inte kunna stoppas varken för mig eller övriga personer som var där. Lena hade förberett en överraskning till Git och jag var nog inte den enda som fick gåshud. Plötsligt ställde sig släkt och vänner sig upp som satt i raderna och började sjunga och gick sedan fram och ställde sig bredvid dem framme vid altaret. Efter en liten stund tog ett flertal fram olika instrument och bildade ett helt band. Svårt att beskriva men det var riktigt mäktigt!

Jag är innerligt tacksam att jag fick föreviga den här fantastiska dagen!

 

mail