Överraskningsresa till Barcelona

Jag hade världens bästa födelsedag för drygt en vecka sedan. Jag kunde aldrig drömma om att just den dagen skulle firas utomlands, i Barcelona. Min fantastiske sambo är fenomenal på överraskningar och han gör så mycket även i vår vardag som får mig att bli alldeles varm inombords. Älskade J ♥

Några dagar innan min födelsedag nämnde J att det vore bra om jag packar min resväska inför det som komma skall. Lyckan går inte beskriva när jag fick reda på, på Landvetter flygplats, att flyget skulle ta oss till Barcelona och mamma skulle följa med. De senaste åren har jag drömt om att mamma ska med på en resa utomlands och äntligen blev den drömmen uppfylld. Mamma hade fått stränga order att inte säga ett ord om detta och de här två överraskade mig verkligen! Tyvärr blev Wilmer magsjuk natten till vi skulle åka och kunde inte vara med. Jag är evigt tacksam för de här dagarna i Spanien ♥ Kärlek till er!

mail