En dag att fira

 

IMG_0427 IMG_0433 IMG_0488 IMG_0902 IMG_0907

Sedan jag var liten, har jag alltid haft ett stort intresse i barn. Jag har mer än gärna matat, bytt blöja, gått på promenader. Ja, allt som har med barn att göra helt enkelt. För precis två år sedan gick en stor dröm i uppfyllelse – jag blev själv mamma. En underbar liten kille föddes och kärleken till honom var enorm från första stund. Han ville ge sin pappa den största presenten man kan få och valde därför att titta ut på sin pappas födelsedag. Idag har vi firat med tårta och presenter. Svårt att inte bli tårgöd när jag tittar på mina fina killar. Kram på er!

 

 

mail

One Reply to “En dag att fira”

  1. Sandra

    Hoppas ni haft en bra dag! Vilken fantastisk tårta du gjort! Wilmer verkar väldigt nöjd iaf 🙂 Kram på er <3

Comments are closed.