Maja ett år

Vä3 Vä2 Vä20 Vä15 Vä14 Vä13 Vä18 Vä17 Vä16 Vä5 Vä6 Vä7 Vä8 Vä9 Vä10 Vä11 Vä12 Vä4 Vä19

Det här året har gått i rasande fart. Det märker man om man tittar i ”backspegeln” och ser allt man hunnit med att göra. Allt som har hänt – både bra och mindre bra saker. Det är lätt att inte uppskatta det man har och inte leva i nuet. Men några som alltid lever i nuet är barn. De är ärliga, tar efter vad de vuxna gör och hittar på bus. Att fånga barns skratt och livsglädje är något av det bästa jag vet.

Jag och Elin tog med oss barnen till Värmskog. Vi hann med två fikastunder, massa lek och prat. Alicia och Wilmer var påhittiga och gick ner till vattnet i skorna. De busade och hade så roligt tillsammans!

Om bara några timmar fyller mitt yngsta gudbarn av fem, ett år! Med stapplande små steg tar hon sig fram och visar tydligt hur lycklig hon är när man applåderar och ropar ”bravo Maja” ♥ 

 

mail

One Reply to “Maja ett år”

  1. Elin

    Vilken underbar dag det var!
    Och lika underbara bilder som vanligt. Det är så härligt att se hur bra de leker tillsammans.
    Kram vännen

Comments are closed.