Välkommen till min blogg!

Här kommer du kunna följa mig och mina roliga fotouppdrag framöver. Jag är enormt glad över att äntligen kunna kalla mig för egen företagare. Att kombinera två arbeten kräver planering men det är något jag drivs av att få göra.

Förutom min snart tvåårige son, är kameran något som oftast är med mig. Jag älskar att fånga de spontana ögonblicken och föreviga dem på bild. Hur fantastiskt är det inte att se glädjen i ett barns ögon när man leker ”titt ut”? Lillasysters leende när hon ser storebror? Eller kärleksbilder i kvällssolen?

Varmt välkommen hit! ♥

mail

2 Replies to “Välkommen till min blogg!”

 1. Piotr

  Grattis Patricia till företaget och grattis till den här hemsidan. Den ser både proffsigt och lovande ut. Jag har redan lagt till din adress till min feedly för att inte missa ett enda inlägg. Det kommer att bli roligt att följa dina framgångar. Jag önskar dig många öppningar på sidan som leder till många kunder. Du har ’ögat’ för bilder, följ dina instinkter och du kommer att lyckas. Lycka till!

  • patricia

   Tack för dina ord Piotrek! Vad glad jag blir!
   Det värmer att höra. Jag ska försöka att inte göra dig besviken 🙂

Comments are closed.