När tre blir fyra

1

2

3

4

5Elin och hennes fina mage skulle fotograferas igen. Strålande vacker och ett fåtal veckor kvar till stunden då de blir en till i familjen – fyra. Vi är barndomsvänner och nästan som systrar. Vi vet var vi har varandra och behöver inte säga mycket för att den andra ska förstå hur vi mår. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har fått den möjligheten att finna en sådan vän där vänskapen aldrig dör. 

”Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger”

mail

One Reply to “När tre blir fyra”

  1. Elin

    Du gör mig rörd med dina ord vännen! Jag är lika glad jag att jag har en vän som dig i vått och torrt, som min syster!

    Tack för att du tar sådana fantastiska kort på mig och magen! Puss och kram

Comments are closed.