Skåne

 

 

I somras besökte vi vackra Skåne och gjort ett stopp hos Wilmers farbror och fru. Här nedan följer några bilder på ett av alla flyg som M har byggt. Imponerande jobb, där allt i minsta detalj är byggt av honom själv. Wilmer har sedan vistelsen hos dem fått upp ett stort intresse för just flyg, vilket såklart är jätteroligt!

Ha en fin dag alla 
flyg3 flyg5 flyg1 flyg2 flyg4 flyg6

mail

One Reply to “Skåne”

  1. Piotr Mirowski

    Bilden ’flyg4’ (andra nerifrån). Jag vet inte vad jag ska säga. Sådan bild har jag inte sätt på länge. Allt funkar för min smak: komposition, vinjettering, stor-liten, kontrast och skärpa. Bilden ’flyg3’ är likadan fast annorlunda. I den har vi ögonkontakt med motivet. I ’flyg4’ är Wilmer mer fokuserat på något annat. Det skapar distans. Man blir en anonym betraktare. Man vågar inte röra på sig för att inte distrahera pojken och vill bara titta på. Fantasin sätts igång. Wilmer kanske väntar på sin pappa som ska flyga iväg… Omedvetet får man fram en historia. Bilden berättar.
    Det är visserligen ett antikt flygplan och att ’föräldra’ bilden, göra den 100 år gammal skulle kanske ge ett ännu kraftigare avtryck. Kanske.
    Jag gillar bilden skarpt. Riktigt bra jobbat.

Comments are closed.