Kalas för Vincent

Vi9 Vi22 vi11 Vi21 Vi18 Vi20 Vi28 Vi10 Vi15 Vi12 Vi13 Vi14 Vi16 Vi24 Vi26 Vi27 Vi29 Vi30 V4 Vi1 Vi7 Vi8Wilmer fick en fin inbjudan för några veckor sedan. En inbjudan till ett Spiderman-kalas och idag var det dags. Goa kompisen Vincent fyllde fyra och det var ett genomgående tema – Spiderman. Cecilia hade bakat en tjusig tårta och muffins. Johans goda chokladbollar stod också på bordet som var dekorerat fint. Efter fikat var det skattjakt, disco och lek. Om ett par månader är det Wilmers tur och han vill såklart också ha Spiderman som tema säger han. Återstår att se… 🙂

Hoppas ni alla haft en fin helg och vecka! Vädret är aningen varierande med alltifrån sol, regn och snö men vi håller en tumme för att våren snart är här!

 

mail

One Reply to “Kalas för Vincent”

  1. Anna Alvarsson

    Hej Patricia!
    Jag är mamma till Amanda som också var på Vincents kalas igår. Har sedan länge imponerats av dina bilder. Och funderare på lite priser och möjlighet att få mina barn fotograferade.
    MVH
    Anna

Comments are closed.