Kläder inför sommarens olika tillställningar

 

 

Det är mitten av april och många vill hitta den rätta outfiten inför våren- och sommarens olika tillställningar. Student, dop, bröllop – ja, man kan hitta en anledning till allt för att unna sig en snygg klänning eller accessoar. Kläderna här nedan kommer från Vero Moda och Vila. Vi valde att fotografera några av dem utomhus för att man ska få en känsla och bättre bild av hur kläderna ser ut. Följ oss gärna på ”veromodabergvik” på Instagram och Facebook. Vi uppdaterar flera gånger i veckan med bilder på nyheterna som anländer. Varmt välkomna att kika in hos oss eller hos våra kollegor i Mitt i City.
V5, V5 V6 V1 V2 V3 V4 V7 V8 V9 V10 V11 V12 V13 V14 V15 V16 V18 V19

mail

One Reply to “Kläder inför sommarens olika tillställningar”

Comments are closed.